Coach login

Binnen welk thema kunnen we met je meedenken?

Van je werk tot je privéleven, van je relatie met anderen tot de ontwikkeling die je zelf doormaakt. Ontdek de thema’s waarbinnen we met je mee kunnen denken.

Vitaliteit

Zingeving, doelen stellen, voorkomen van stress en sociale verbinding

Vitaliteit is niet alleen gezond eten en sporten. Vitaliteit heeft ook te maken met zingeving en doelen stellen, met voorkomen van stress van sociale verbinding. Veel mensen zijn hiermee bezig en ook jij kan hier mee aan de slag. Hoe dan? Kies een coach uit en verken samen hoe je nog vitaler kunt worden

Lees verder Boek jouw gesprek

Stress de baas

Keuzes maken, werkdruk, balans werk privé

Ervaar je hoge werkdruk, weinig controle over je agenda, of is de balans werk privé niet meer goed. Je bent niet de enige en het goede nieuws is: je kunt er iets aan doen. Hoe dan? Veel mensen pakken de oorzaak van stress gevoelens aan. Kies een coach uit en onderzoek samen waarom je stress ervaart en wat je eraan kunt doen.

Lees verder Boek jouw gesprek

Werk & Privé

Flexibiliteit, grenzen aangeven, keuzes maken

Lukt het je niet om je werk zo flexibel in te richten zodat je ook tijd over houdt voor andere verplichtingen? Wordt het steeds lastiger om goed je grenzen aan te geven? Dit is heel herkenbaar in verschillende fasen van je loopbaan. En je kunt hier concrete stappen in zetten. Kies een coach uit en verken samen hoe je je balans weer terugvindt.  

Lees verder Boek jouw gesprek

Plezier in je werk

Motivatie, talenten, drijfveren

Met plezier werken is belangrijk om gemotiveerd en gezond te blijven! Door jouw motivatie, talenten en drijfveren samen met je coach te onderzoeken, weet je precies wat voor jou de sleutels zijn om met plezier te blijven werken. Zet daarmee de eerste stap naar een leven lang met plezier je werk doen.

Lees verder Boek jouw gesprek

Gesprek met je manager

Regie houden, plannen en voorbereiden, durven

Heb je ook altijd het gevoel dat je pas ná je gesprek met je manager bedenkt wat je eigenlijk had willen zeggen of vragen? Dat je de regie verliest. Dat je had willen praten over jouw plannen. Dit gebeurt iedereen. Kies een coach uit en leer je hoe jij zoveel mogelijk invloed kan uitoefenen op de loop van het gesprek, en de regie weet te houden.

Lees verder Boek jouw gesprek

Neem de regie

Ambitie, regie nemen, doelen stellen

Niet alleen weten wat je nu wilt, maar ook waar je over drie jaar wilt staan? Dan is het nu tijd om zelf de regie te nemen. Voor veel mensen is dit een uitdaging. Het goede nieuws is dat je er eenvoudig stappen in kan zetten. Kies een coach uit en zet je jouw ambities op scherp en in de tijd.  

Lees verder Boek jouw gesprek

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek