Coach login

Onze coaches werken voor jou!

Gesprekken die je verder brengen.

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Samen met een loopbaancoach sta je stil bij wat je leuk vindt waar je energie van krijgt of waar je tegenaan loopt. Jouw Meedenker helpt je met alle praktische vragen, waar je HR afdeling geen tijd voor heeft. Op basis van je motivatie, kwaliteiten en drijfveren krijg je handvatten aangereikt om prettig te blijven werken, te ontwikkelen of om een volgende stap te zetten.  

In een paar klikken.

Op dat soort momenten zijn wij er voor je. Via Jouw Meedenker plan je in een paar klikken een videogesprek met een ervaren expert, op een moment dat het jou uitkomt. Er zijn momenteel ruim 30 experts, hiernaast een aantal van hen. Die ervaren expert luistert, stelt de juiste vragen en denkt met je mee. Na dat gesprek heb je de inzichten die je nodig had en voel je weer de energie en inspiratie om door te gaan. 
 

Ik wil een gesprek

Voor de alles-uit-het-leven-halers

Jouw Meedenker is er voor mensen zoals jij. Mensen die zich willen blijven ontwikkelen. Mensen die vooruit willen, maar ook snappen dat je soms even stil moet staan om straks weer verder te kunnen.

Waar we vandaan komen

ALLES BEGINT MET EEN GOED IDEE

Stel: je zit met een vraag, een dilemma of wilt gewoon groeien, jezelf ontwikkelen. En stel dat er dan een plek zou zijn waar je snel en eenvoudig terecht kunt. Een plek die laagdrempeliger is dan een langdurig traject bij een therapeut of coach en professioneler dan een gesprek met een vriend of familielid.

Na het zoeken van de beste experts en mogelijkheden is Jouw Meedenker geboren: dé plek waar mensen met vragen, zorgen en stress makkelijk en snel een gesprek met een coach kunnen regelen. Zodat mensen niet onnodig rond blijven lopen met vragen en niet blijven piekeren.
 
Een online platform waar je in een paar klikken een goed gesprek met resultaat regelt, met een gecertificeerde en ervaren coach die je zelf kiest. Waar en wanneer je wilt. Zeven dagen in de week, van 9.00 tot 21.00. Coaching is voortaan niet alleen betrouwbaar, maar ook makkelijk, toegankelijk en on demand.

 

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek