Coach login

Na moeilijke momenten weer mooi leven.

Gesprekken die je verder brengen.

Wij geloven dat het leven mooi is en dat iedereen recht heeft dat moois eruit te halen. Wel weten we dat dat soms niet lukt, omdat het leven niet alleen maar mooi is. Soms is het leven even moeilijk en weet je niet hoe je verder komt. En soms weet je wel hoe je verder komt, maar ben je gewoon benieuwd naar de mooiste manier om dat te doen.

In een paar klikken.

Op dat soort momenten zijn wij er voor je. Via Jouw Meedenker plan je in een paar klikken een videogesprek met een ervaren expert, op een moment dat het jou uitkomt. Er zijn momenteel ruim 30 experts, hiernaast een aantal van hen. Die ervaren expert luistert, stelt de juiste vragen en denkt met je mee. Na dat gesprek heb je de inzichten die je nodig had en voel je weer de energie en inspiratie om door te gaan. 
 

Ik wil een gesprek

Voor de alles-uit-het-leven-halers

Jouw Meedenker is er voor mensen zoals jij. Mensen die zich willen blijven ontwikkelen. Mensen die vooruit willen, maar ook snappen dat je soms even stil moet staan om straks weer verder te kunnen.

Waar we vandaan komen

ALLES BEGINT MET EEN GOED IDEE

Het is een regenachtige dinsdagmiddag in maart 2020 als oprichter Eva Ghysels met haar zoontje op de grond met Duplo zit te spelen. Haar man ijsbeert door de kamer. Hij is druk aan het bellen, zijn werknemers hebben vragen over thuiswerken en de situatie rond corona. Hij probeert ze te helpen, maar heeft niet alle antwoorden. Eva herkent zijn frustratie, haar klanten - directeuren, leiders en ondernemers -  hebben ook vragen en zorgen. En dat terwijl er genoeg coaches zijn om ze te helpen...

Opeens heeft ze een idee. Stel: je zit met een vraag, een dilemma of wilt gewoon groeien, jezelf ontwikkelen. En stel dat er dan een plek zou zijn waar je snel en eenvoudig terecht kunt. Een plek die laagdrempeliger is dan een langdurig traject bij een therapeut of coach en professioneler dan een gesprek met een vriend of familielid.

 

Ze grist een tekenboek van tafel, grijpt een pen en werkt haar idee uit. Een half uur later is Jouw Meedenker geboren: dé plek waar mensen met vragen, zorgen en stress makkelijk en snel een gesprek met een coach kunnen regelen. Zodat mensen niet onnodig rond blijven lopen met vragen en niet blijven piekeren.
 
Maar hoe zet je zo’n platform goed neer? Hoe maak je het mensen zo makkelijk mogelijk om een goed gesprek met resultaat te regelen? Met andere woorden: hoe tover je een complex proces om in een on demand experience?
 
Eva doet bergen onderzoek en vindt de antwoorden die ze nodig heeft. Ook vindt ze de juiste mensen om Jouw Meedenker te bouwen: mensen die én goed zijn in hun vak én net zo geloven in haar idee als zij. Na maanden van ontwerpen, bouwen en schaven is het zo ver: Jouw Meedenker is klaar, een online platform waar je in een paar klikken een goed gesprek met resultaat regelt, met een gecertificeerde coach die je zelf kiest. Coaching is voortaan niet alleen betrouwbaar, maar ook makkelijk, toegankelijk en on demand tegen een lager tarief.

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek