Coach login

Algemene misère

Ontevreden, onrustig, weinig energie, een onbestemd gevoel.

Je voelt je niet goed, maar je weet niet precies weet hoe dat komt. Je voelt je opgejaagd, hebt weinig energie, maar waarom precies?

Ik wil een goed gesprek
Ken je dat?

Je stelt doelen en je stelt weer nieuwe doelen. Je maakt niets af en wanneer je dat wél doet, blijf je denken: is dit het nou? Dat ‘onbestemde gevoel’ hebben we allemaal weleens.

En heb je dan ook dat je…

...niet verder komt, voor je gevoel niet alles uit je leven haalt. Dat je piekert en nog meer piekert en je lusteloos voelt. Dat je er somber van wordt en alles ‘troebel’ wordt. Het is tijd voor helderheid.

Kunnen we met je meedenken?

In je eentje kom je een heel eind. Maar als er iemand met je meedenkt die aantoonbare kennis en ervaring heeft met jouw vraag of probleem, dan kom je snel verder.

Denk even met me mee

Onze Meedenkers helpen je bij...

Je voelt je niet fijn, maar waardoor? Tijd om erachter te komen wat je dwars zit en hoe je weer verder kunt.

De 3 dingen die we je beloven.

  • Snel…

    Binnen 48 uur heb je een videogesprek met een Meedenker, waar en wanneer het jou uitkomt.

  • ...een goed gesprek

    Onze Meedenkers hebben we zorgvuldig gekozen, zijn expert binnen hun onderwerp en hebben de nodige ICF en NOBCO certificeringen én ervaring.

  • ...met resultaat

    Samen met de Meedenker duik je meteen de diepte in, 100% gericht op jouw vraag of probleem. Na het gesprek heb je de input die je nodig had en ben je weer een stap verder in je leven.

Ik wil een goed gesprek

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek