Coach login

In 3 simpele stappen een goed gesprek.

In een paar klikken plan je een gesprek met een expert die met je meedenkt.

1] Kies je onderwerp

Kies uit Werk & Carrière, Loopbaanontwikkeling, Relaties, Stress & burn-out, Persoonlijke ontwikkeling en Algemene Misère. Beantwoord een aantal vragen, zodat we precies weten waar je het over wilt hebben.

2] Plan je gesprek

Kies zelf een dag en een tijdstip tussen 09.00 en 21.00. Daarna stellen wij een gecertificeerde coach voor die past bij jouw onderwerp en beschikbaarheid. Je betaalt via IDeal of met je code van je werkgever.

3] Groei & ontwikkel

Schenk wat in en ga er even goed voor zitten. Binnen een beveiligde, AVG-proof omgeving voer je een videogesprek met je expert. Na dat gesprek heb je de inzichten, de energie en de inspiratie om weer door te gaan.

Onze Meedenkers: ervaren, erkend en gescreend.

Al onze Meedenkers zijn erkende coaches en hebben ruime ervaring. We screenen ze en zijn zorgvuldig in wie we toelaten en wie niet. Daarbij kijken we naar certificering door een degelijke opleider, ervaring én naar persoonlijkheid. 

We hebben ICF Certified en NOBCO certified coaches. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een gesprek hebt met een prettig persoon die inhoudelijk expert is én weet hoe je een goed gesprek voert. 

We nemen je privacy serieus.

We snappen dat alles wat je bespreekt tussen jou en de Meedenker moet blijven. Daarom nemen we gesprekken nooit op en bewaren we geen persoonsgegevens van je die we niet nodig hebben. De gegevens die we wél nodig hebben bewaren we in een beveiligde omgeving. Helemaal AVG-proof dus.

Je betaalt per gesprek. En zit nergens aan vast.

Per gesprek van maximaal een uur betaal je €65 exclusief btw, €79 inclusief btw. Geen abonnement, geen andere bijkomende kosten.

Veelgestelde vragen over Jouw Meedenker

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek