Coach login

Kunnen we je helpen?

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daar bij staat. Niet? Neem dan even contact met ons op.

Ik heb een vraag over

Hoe werkt Jouw Meedenker?

Stap 1: Kies je onderwerp
Kies uit Plezier in je Werk, Neem de Regie, Gesprek met je Manager, Stress de Baas, Vitaliteit of Werk & Privé
 
Stap 2: Plan je gesprek
Kies zelf een dag die je uitkomt en een tijdstip tussen 09.00 en 21.00. Daarna stellen wij een gecertificeerde expert voor die past bij jouw onderwerp en beschikbaar is op het moment van jouw keuze.
 
Stap 3: Praat met je Meedenker
Schenk koffie of thee voor jezelf in en ga er even goed voor zitten. Binnen een beveiligde, AVG-proof omgeving voer je een videogesprek met je expert. Na dat gesprek heb je de inzichten die je nodig had en voel je weer de energie en inspiratie om door te gaan.
 

Zit ik ergens aan vast na het gesprek?

Nee. Je betaalt voor een eenmalig gesprek.

Hoe gaan jullie om met de informatie die ik deel met Jouw Meedenker?

Privacy is een belangrijk recht. Daarom is alle informatie die je met ons deelt vertrouwelijk en onderdeel van ons beroepsgeheim. We nemen gesprekken nooit op en bewaren geen persoonsgegevens als we die niet nodig hebben. Persoonsgegevens die we wel nodig hebben, bewaren we op een zorgvuldige manier in een beschermde omgeving. Verder werken we alleen met betrouwbare partners die voldoen aan alle richtlijnen die gelden binnen het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 
Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Waarvoor gebruiken jullie mijn gegevens?

Om een zo goed mogelijk resultaat voor je te bereiken, hebben we een aantal gegevens nodig die de Meedenker gebruikt om het gesprek voor te bereiden. We gaan voorzichtig met die gegevens om en houden ons aan alle richtlijnen die gelden binnen het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 
Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Kan ik me als bedrijf aanmelden voor gesprekken voor mijn medewerkers?

Zeker, er zijn veel bedrijven die je voor zijn gegaan. Neem even contact met ons op, dan helpen we je verder.

Wat kost een gesprek met een Meedenker?

Voor bedrijven hebben wij verschillende mogelijkheden. Bel ons op 030-602 94 00 en we kijken samen naar de beste optie voor jou. 

Waarvoor kan ik terecht bij jouw Meedenker?

We richten ons op zes thema’s: Plezier in je Werk, Neem de Regie, Gesprek met je Manager, Stress de Baas, Vitaliteit en Werk & Privé. 

Kan ik bij Jouw Meedenker terecht voor acute hulp zoals bij geweld of depressie?

Nee, voor acute hulp verwijzen we je door naar je huisarts of, in de avonden en weekenden, naar de huisartsenpost. Eventueel kan de huisarts de GGZ-crisisdienst inschakelen.

Hoe kan ik betalen?

Met een code van je werkgever betaal je makkelijk en veilig voor je gesprek.

Het betalen lukt niet. Wat nu?

Neem even contact met ons op, dan kijken we meteen met je mee.

Met wie heb ik een gesprek?

Met één van onze gecertificeerde en ervaren Meedenkers. Dat betekent dat zij opgeleid zijn en ervaring hebben in het voeren van een onafhankelijk gesprek, zodat jij de inzichten krijgt die je nodig hebt om verder te kunnen.

Kan ik een tweede gesprek boeken bij dezelfde Meedenker?

Ja. Na het gesprek krijg je een mail met een link naar de agenda van de Meedenker die je hebt gesproken. Je kunt nog twee keer een gesprek boeken bij die Meedenker.

Hoe screenen jullie de Meedenkers?

Alle Meedenkers zijn erkende coaches met ruime ervaring. We screenen ze en zijn zorgvuldig in wie we wel en niet toelaten. We kijken naar certificering door een degelijke opleider, VOG, ervaringen, track record, maar ook naar de persoonlijkheid van de expert.

De Meedenkers die jullie voorstellen spreken me niet aan. Wat nu?

Op basis van het thema dat je kiest en de gegevens die je met ons deelt, kiezen we een Meedenker die bij je past en beschikbaar is op de dag en het tijdstip dat je hebt gekozen.

Wil je graag een andere Meedenker? Kies dan een andere dag of een ander tijdstip. 

Ik ben een gecertificeerde coach en wil me graag aanmelden als Meedenker. Hoe doe ik dat?

Leuk dat je je wilt aanmelden. Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om samen alles door te nemen.

Ik heb een gesprek geboekt, maar het tijdstip komt toch niet goed uit. Wat nu?

Geen probleem. Tot vier uur voor je afspraak kun je het gesprek verzetten naar een tijdstip dat jou beter uitkomt. In de bevestigingsmails die je hebt ontvangen staat onderin een link waarmee je jouw afspraak kunt wijzigen. Wil je annuleren, stuur dan een mail naar team@jouwmeedenker.nl

Voor wanneer kan ik een gesprek boeken?

Van maandag tot en met zondag van 09.00 tot 21.00.

Ik heb meerdere vragen of problemen. Hoe kies ik dan het juiste thema?

Onze Meedenkers hebben brede kennis en ervaring. Vaak bestaat er overlap tussen je verschillende vragen of problemen en meestal kan een Meedenker je op meerdere vlakken helpen. Heb je dan nog vragen of problemen waar je nog niet mee geholpen bent? Dan boek je nog een gesprek met een Meedenker die expert is op die specifieke vragen of problemen.

Kan ik het gesprek overal voeren?

Je voert het gesprek online met video, dus je kunt het gesprek voeren waar jij dat zelf fijn vindt. We raden je een omgeving aan met voldoende rust en een goede internetverbinding.

De internetverbinding is niet goed. Wat nu?

We raden je aan van tevoren na te gaan of de plek waar je het gesprek wilt voeren een goede internetverbinding heeft. Tevens raden wij Google Chrome aan als webbrowser. Verder hoef je je geen zorgen te maken: wij garanderen dat onze Meedenkers een snelle internetverbinding hebben.

Nemen jullie het gesprek op?

Nee. Nooit.

Ik wil het gesprek zonder video, kan dat?

Wij geloven dat elkaar kunnen zien ervoor zorgt dat je een beter gesprek kunt voeren. Natuurlijk kun je je camera uitzetten, maar dat raden we niet aan. Maak je je zorgen om je privacy? Dat is niet nodig: gesprekken nemen we nooit op. 

Hoe weet ik dat het gesprek mij een goed resultaat oplevert?

Onze Meedenkers zijn gecertificeerd en brengen ruime kennis en ervaring met zich mee. Ook weten ze hoe je een goed en onafhankelijk gesprek voert. Kortom: onze Meedenkers hebben alles in huis om jou verder te helpen, of dat nu een concreet antwoord is of de inzichten en handvatten die je nodig had om zelf aan de slag te gaan.

Jullie garanderen een gesprek binnen 48 uur, maar toch kan ik niet terecht. Hoe kan dat?

Dat is vervelend. Soms gebeurt het dat er in korte tijd veel mensen een gesprek boeken. In dat geval kan het iets langer duren voor je terecht kunt bij een Meedenker. Heb je een dringende vraag? Stuur ons dan een mail, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. 

Moet ik iets installeren voor het gesprek?

Wanneer je wilt videobellen via je telefoon krijg je een link met de vraag eerst een app op je telefoon te downloaden, zo heb je veel betere verbinding. Via je computer is het enige wat je hoeft te doen klikken op de link in de bevestigingsmail. Wel raden wij als webbrowser Google Chrome aan. 

Wordt de coaching vergoed door mijn zorgverzekering?

Coaching in zijn algemeenheid valt niet onder een vergoeding van een zorgverzekering. Wel bestaat de mogelijkheid om een voordeel te ontvangen d.m.v. aftrekbare particulier (studie) kosten via je belastingaangifte. Ondernemers kunnen de kosten ook als ondernemerskosten aanmerken en daardoor de BTW terug vorderen. 

Staat je vraag er niet bij?

We helpen je graag verder via:

Telefoon

030 6029400

Klaar voor een goed gesprek met resultaat?

Ik wil een goed gesprek