Coach login

Verhalen van klanten.

Mensen zoals jij.

"Een traject bij een psycholoog vond ik te zwaar. Maar een gesprek met een vriend juist te licht en niet onafhankelijk genoeg. Het gesprek met de Meedenker was precies wat ik nodig had. Het bracht me verder op een moment dat ik muurvast zat. "

Sarah in ‘t Veld, Alkmaar

"De Meedenker waar ik mee videobelde luisterde goed naar me en stelde de juiste vragen. Ze was duidelijk een expert en kwam met inzichten waar ik zelf nooit op gekomen zou zijn."

Randy Zomers, Best

"Vijf minuten nadat ik besloot een Meedenker in te schakelen, had ik een dag, tijdstip en Meedenker afgesproken. En een dag later het gesprek dat ik nodig had. Ik heb geloof ik nog nooit zo snel een persoonlijk probleem opgelost."

Vanessa Hofman, Dordrecht

" Als gevolg van de situatie rond corona veranderde er qua werk heel veel tegelijkertijd. Ik liep vast, maar ook wist ik: er is geen tijd om stil te staan, niet nu. Gelukkig kon ik binnen een paar dagen terecht bij een Meedenker die me los wist te weken. Die snelheid was heel fijn."

Jos de Laat, Amsterdam

"Ik had al met zoveel vrienden gepraat, steeds weer opnieuw mijn hart gelucht. En hoe lief dat ook is, ik had het gevoel dat ze niet de dingen durfden te zeggen die ik moest weten. Via Jouw Meedenker kwam ik in gesprek met iemand die ver genoeg van me af stond om het objectieve en confronterende verhaal te houden dat ik nodig had."

Khadija Idrissi, Rotterdam

"Al een paar keer eerder deed ik een langer traject bij een psycholoog. Dat beviel goed, maar ik merkte dat ik daarna soms gewoon behoefte had aan één los gesprek. Via Jouw Meedenker was dat makkelijk en snel geregeld. Ook verfrissend om eens iemand anders zijn visie te horen."

Jeannet Mol, Hellendoorn

"Het was fijn om op zo'n korte termijn met iemand te sparren. Vrijdag een gesprek voor zondag geboekt. Paul heeft goed geluisterd en mij inzichten gegeven die ikzelf op dit moment niet had kunnen bedenken. Hij heeft mij handvatten gegeven om verder te kunnen. Ik voel mij door zijn feedback al een stuk beter. "

Gretha Jochems

"Ze heeft me fijne handvaten gegeven om verder aan de slag te gaan met de punten waar ik tegenaan loop. Precies waar ik naar op zoek was!"

Pleun van Haren

"Ik denk dat we niet de beste match waren."

Marte Koeleman

"Hele fijne gesprek periode gehad met Fieke. Ze heeft mij erg geholpen met mijn loopbaan. Aanrader om met haar te spreken."

Julia van Soest

"Ik kan er niks over zeggen, helaas was ze na 6 min nog niet aanwezig in de call en heb ik geen berichtje ontvangen"

Pleun

"Systeem werkt erg prettig en intuitief. Gesprekken zijn erg waardevol en Fieke is een fijn persoon om mee te praten."

Julia van Soest

"Paul wist precies de juiste vragen te stellen en gaf concrete tips waar ik meteen mee aan de slag kan. Bovendien was het fijn mijn hart even te kunnen luchten!"

Simone van den Nieuwenhuizen

"Bood een luisterend oor, vatte goed samen en gaf daarop goed advies. Of verdere vragen, waardoor ik beter tot de kern van het probleem kwam. Na het gesprek voel ik me lichter en weet ik waar ik mee aan de slag kan."

Simone van den Nieuwenhuizen

"In het begin hadden we een paar technische problemen. Beide ons internet leek correct te werken alleen was mijn camera niet zichtbaar voor mijn coach."

Lennart

"Zeer snel to the point, verhelderen en fijne gesprekspartner. Het voelde erg snel vertrouwd. Zeker voor herhaling vatbaar. "

Eva

"Jouw Meedenker is een super fijn concept, waar je meteen kan beginnen met een gesprek. Geen lange intakes of een 'meerjaren' plan, gewoon fijn een uur met een coach praten. Susan is een heel energiek persoon met een fijne manier van uitleggen. "

Leonie Oudshoorn

"Ester en ik gingen meteen in gesprek over het onderwerp waar ik over had geschreven dus wat dat betreft konden we de tijd direct benutten. Terwijl we in gesprek waren kreeg ik enerzijds hulp van Ester om bepaalde inzichten die ik al had aan elkaar te knopen door praktische tips hoe ik situaties werkbaar kan maken. Anderzijds bracht ze een paar nieuwe inzichten. Aan het einde van het gesprek merkte ik dat ik rust voelde omdat ik wel een beter idee had gekregen hoe ik kan omgaan met mijn vraagstuk. Dit heb ik ook aangegeven aan het einde bij Ester. Ik heb voor nu even voldoende om vooruit te gaan met mijn ontwikkelpunt maar misschien dat ik nog wel eens iets inplan met Ester om te sparren. "

Grace Lipperts

"Het voelde persoonlijk als een grote stap om een afspraak te maken met Jouw Meedenker. Inmiddels zit ik middenin het loopbaancoach-proces met Fieke en kan ik met eerlijkheid zeggen dat het nu al z'n vruchten afwerpt. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en dat ik Fieke heb gekozen. Ik voel mij op mijn gemak bij haar, durf haar van alles te vertellen en haal energie uit de gesprekken! Ik kijk uit naar de gesprekken met Fieke die nog komen en naar de stappen die ik vervolgens kan maken in mijn loopbaan. "

Daniëlle

"Ik vond het erg fijn om op zo'n makkelijke, laagdrempelige manier een coach te boeken. Hierbij heb ik veel vrijheid ervaren; heerlijk op een zondagochtend in je joggingpak een fijn gesprek te hebben, daar ben ik erg mee geholpen. Het voelt veilig en vertrouwd om in mijn eigen omgeving met een coach te praten. Ik ben door Paul goed geholpen. Het was voor mij geen verschil om online of fysiek een gesprek aan te gaan. Paul heeft goed geluisterd naar mijn verhaal en heeft mij concrete handvatten gegeven waar ik goed mee verder kan. Het is ook fijn om direct de mogelijkheid aangeboden te krijgen om een vervolggesprek te boeken. Ik ben superblij met Mijn meedenker."

Gretha Jochems

"Ik had het gesprek met Ed i.p.v. Ester"

Jesper

"Vorige keer was niet zo'n beste ervaring en had het idee dat dit type coaching misschien niet zo goed bij mij aan sloot. Deze sessie met Marthe was echter heel nuttig en ik ben blij dat ik het nog een kans heb gegeven."

Lennart Bronner

"Dank voor het fijne gesprek. Thuis op je eigen moment. Wat een verademing om de hobbels van je levensweg te bespreken met iemand die luisterde en de juiste vragen aan je stelt. Ik heb genoeg stof tot nadenken gekregen en wil eerst even alles laten bezinken. Mocht ik weer een gesprek nodig hebben kom ik zeker terug. "

Harma Franken

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek