Coach login

Verhalen van klanten.

Mensen zoals jij.

"Een traject bij een psycholoog vond ik te zwaar. Maar een gesprek met een vriend juist te licht en niet onafhankelijk genoeg. Het gesprek met de Meedenker was precies wat ik nodig had. Het bracht me verder op een moment dat ik muurvast zat. "

Sarah in ‘t Veld, Alkmaar

"De Meedenker waar ik mee videobelde luisterde goed naar me en stelde de juiste vragen. Ze was duidelijk een expert en kwam met inzichten waar ik zelf nooit op gekomen zou zijn."

Randy Zomers, Best

"Vijf minuten nadat ik besloot een Meedenker in te schakelen, had ik een dag, tijdstip en Meedenker afgesproken. En een dag later het gesprek dat ik nodig had. Ik heb geloof ik nog nooit zo snel een persoonlijk probleem opgelost."

Vanessa Hofman, Dordrecht

" Als gevolg van de situatie rond corona veranderde er qua werk heel veel tegelijkertijd. Ik liep vast, maar ook wist ik: er is geen tijd om stil te staan, niet nu. Gelukkig kon ik binnen een paar dagen terecht bij een Meedenker die me los wist te weken. Die snelheid was heel fijn."

Jos de Laat, Amsterdam

"Ik had al met zoveel vrienden gepraat, steeds weer opnieuw mijn hart gelucht. En hoe lief dat ook is, ik had het gevoel dat ze niet de dingen durfden te zeggen die ik moest weten. Via Jouw Meedenker kwam ik in gesprek met iemand die ver genoeg van me af stond om het objectieve en confronterende verhaal te houden dat ik nodig had."

Khadija Idrissi, Rotterdam

"Al een paar keer eerder deed ik een langer traject bij een psycholoog. Dat beviel goed, maar ik merkte dat ik daarna soms gewoon behoefte had aan één los gesprek. Via Jouw Meedenker was dat makkelijk en snel geregeld. Ook verfrissend om eens iemand anders zijn visie te horen."

Jeannet Mol, Hellendoorn

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Ik wil een goed gesprek