Coach login

Betrokken en gemotiveerde medewerkers?

Geef je medewerkers de aandacht die ze verdienen.

Deze bedrijven gingen je voor

Ook investeren in het werkplezier van je medewerkers?
Boek een demo

Investeren in medewerkers draagt meetbaar bij aan het verhogen van werkplezier en functie tevredenheid. Het bevordert een positieve werksfeer en draagt bij aan een gevoel van samenwerking. Dit leidt tot een betere communicatie, en verbetert de sfeer op de werkplek.

Gemotiveerde medewerkers dragen bij aan een positieve bedrijfscultuur

Met Jouw Meedenker geef je je collega’s de mogelijkheid om even te sparren met een coach die er voor hen is, even los van de organisatie. Zo kunnen ze op een moment dat het hen uitkomt bespreken waar ze tegenaan lopen, waar ze energie van krijgen of wat een mooie vervolgstap zou kunnen zijn in hun carrière.  Dit draag bij aan de betrokkenheid en motivatie van medewerkers.

 

De 5 voordelen van Jouw Meedenker

De 5 voordelen van Jouw Meedenker

  • Persoonlijk: kies als medewerker zelf één van de gecertificeerde coaches
  • Effectief: gericht werken aan je doelen en ontwikkeling
  • Snel: binnen 48 uur een afspraak
  • Flexibel: elke dag van 9.00 tot 21.00 beschikbaar
  • Eenvoudig te budgetteren: van tevoren een aantal vouchers bestellen

3 stappen. Easypeasy.

1] Je collega kiest een coach.

Je collega kiest via Jouw Meedenker de coach die het beste past bij zijn of haar loopbaanvraag, en kiest zelf een dag en tijdstip dat het beste uitkomt.

2] Je collega voert een gesprek.

In een videogesprek binnen een AVG-proof omgeving met de coach, legt je collega de situatie voor. De coach geeft de handvatten die nodig zijn om grip op de situatie te krijgen.

3] Je collega kan weer door.

Na het gesprek voelt je collega zich in 95% van de gevallen beter. Hij of zij maakt een belangrijke ontwikkeling door, en het werkplezier stijgt weer.

Wat betrokken en gemotiveerde medewerkers jouw organisatie opleveren.

Hogere productiviteit: Ze zijn meer geneigd om zich in te zetten voor hun taken en streven naar betere resultaten.

Lager verloop en hogere retentie: Ze zijn minder geneigd om de organisatie te verlaten, waardoor je als organisatie tijd en geld bespaart die anders zouden worden besteed aan werving en training van nieuwe medewerkers

Innovatie en creativiteit: Ze zijn meer geneigd om innovatief te zijn en nieuwe oplossingen voor problemen te vinden.

Positieve bedrijfscultuur: Een prettige werkomgeving, waar medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen.

Wil jij ook betrokken en gemotiveerde medewerkers? Laten we kennis maken.

Bel, mail of laat ons weten hoe we jou kunnen bereiken. Dan maken we kennis en kijken we samen hoe we jouw collega’s die aandacht kunnen geven die ze verdienen.
030-6029400
contact@jouwmeedenker.nl

Veelgestelde vragen. Veelgelezen antwoorden.

Hoe goed zijn de coaches?
Al onze coaches zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. Screenen doen we zelf en we kennen alle coaches persoonlijk. We kiezen altijd de coach die het beste past bij je specifieke collega en zijn situatie.

Kan ik bij de gesprekken zijn?
Voor de effectiviteit van een coachgesprek is het belangrijk dat je collega vrijuit kan spreken. En dat het gesprek tussen hem en de coach blijft. Je kunt er daarom niet bij zijn.

Wat doen jullie als een collega niet tevreden is met zijn gesprek?
95% van de mensen die een gesprek voeren met onze coaches, is tevreden. Mensen die dat niet zijn, helpen we verder. Altijd.

Hoe stimuleer ik mijn collega’s in gesprek te gaan met jullie coaches?
Door uit te leggen hoe makkelijk dat is: ze kiezen zelf hun onderwerp, hun coach, een dag en tijdstip, en voeren het gesprek op kantoor of vanuit huis. Ook belangrijk: het gesprek blijft bij de coach - niemand die zich ermee bemoeit. 

Kan ik een vaste coach voor mijn organisatie kiezen?
We denken dat het beter is om met verschillende coaches te werken: voor elke collega en situatie de beste coach. Wil je toch een vaste coach? Dan kijken we samen hoe we dat mogelijk kunnen maken.

Kan ik zelf een coach kiezen?
Zeker. Neem even contact met ons op, dan kijken we samen welke coach en welke vorm van coaching het beste aansluit op wat je nodig hebt.

Klaar voor het gesprek dat je verder brengt?

Neem contact op