Coach login

Over Paul

Ik denk graag met je mee

Mijn stijl van coachen is vlot en pragmatisch zodat je na één gesprek ook echt weer verder kunt!
Boek jouw gesprek met Paul

Wat is het resultaat?

  • Meer inzicht in je behoeftes

  • Meer inzicht in de behoeftes van een ander

  • Je bezit over praktisch in te zetten tools

Wat zeggen anderen?

Twee ervaringen over de gesprekken met Paul.

"Ik vond het erg fijn om op zo'n makkelijke, laagdrempelige manier een coach te boeken. Hierbij heb ik veel vrijheid ervaren; heerlijk op een zondagochtend..."

Gretha

"Dank voor het fijne gesprek. Thuis op je eigen moment. Wat een verademing om de hobbels van je levensweg te bespreken met iemand die luisterde en de juiste..."

Harma

Hoe ik met je meedenk

Disharmonie wordt vaak veroorzaakt door 'onhandige' communicatie. Van de ander of van jezelf. Tijdens de coaching leer je hoe je die onderlinge harmonie herstelt. Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen immers hoe anderen op jou reageren. 

Ik vind het belangrijk dat je helder zicht krijgt op je eigen behoeftes en gevoelens. Dat is het uitgangspunt om vervolgens bij de behoeftes en gevoelens van de ander in te checken. Het doel hiervan is geen slap compromis, maar een krachtige win-winsituatie.

Ervaring

De afgelopen 25 jaar heb ik medewerkers gecoacht en aangestuurd. Daarom kan ik mij goed in mensen verplaatsen die in de dynamiek van drukke organisaties functioneren. 

Ik combineer mijn praktijkervaring als ondernemer met mijn achtergrond op het gebied van organisatieadvies, psychotherapie, coaching en communicatietrainingen. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Werk & Carrière
Loopbaan ontwikkeling
Algemene misère
Persoonlijke ontwikkeling
Relaties & Liefde
Stress & Burn-Out

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Paul