Coach login

Over Paul

Ik denk graag met je mee

Mijn stijl van coachen is vlot en pragmatisch zodat je na één gesprek ook echt weer verder kunt!
Boek jouw gesprek met Paul

Wat is het resultaat?

  • Meer inzicht in je behoeftes

  • Meer inzicht in de behoeftes van een ander

  • Je bezit over praktisch in te zetten tools

Wat zeggen anderen?

Twee ervaringen over de gesprekken met Paul.

Leonie

"Het was fijn om op zo'n korte termijn met iemand te sparren. Vrijdag een gesprek voor zondag geboekt. Paul heeft goed geluisterd en mij inzichten..."
lees meer
Het was fijn om op zo'n korte termijn met iemand te sparren. Vrijdag een gesprek voor zondag geboekt. Paul heeft goed geluisterd en mij inzichten gegeven die ikzelf op dit moment niet had kunnen bedenken. Hij heeft mij handvatten gegeven om verder te kunnen. Ik voel mij door zijn feedback al een stuk beter.

Gretha

Hoe ik met je meedenk

Disharmonie wordt vaak veroorzaakt door 'onhandige' communicatie. Van de ander of van jezelf. Tijdens de coaching leer je hoe je die onderlinge harmonie herstelt. Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen immers hoe anderen op jou reageren. 

Ik vind het belangrijk dat je helder zicht krijgt op je eigen behoeftes en gevoelens. Dat is het uitgangspunt om vervolgens bij de behoeftes en gevoelens van de ander in te checken. Het doel hiervan is geen slap compromis, maar een krachtige win-winsituatie.

Ervaring

De afgelopen 25 jaar heb ik medewerkers gecoacht en aangestuurd. Daarom kan ik mij goed in mensen verplaatsen die in de dynamiek van drukke organisaties functioneren. 

Ik combineer mijn praktijkervaring als ondernemer met mijn achtergrond op het gebied van organisatieadvies, psychotherapie, coaching en communicatietrainingen. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Relaties & Liefde
Stress & Burn-Out
Werk & Carrière
Algemene misère
Loopbaan ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Paul