Coach login

Kunnen we je helpen?

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daar bij staat. Niet? Neem dan even contact met ons op.

Ik heb een vraag over

Ik heb een gesprek geboekt, maar het tijdstip komt toch niet goed uit. Wat nu?

Geen probleem. Tot vier uur voor je afspraak kun je het gesprek verzetten naar een tijdstip dat jou beter uitkomt. In de bevestigingsmails die je hebt ontvangen staat onderin een link waarmee je jouw afspraak kunt wijzigen. Wil je annuleren, stuur dan een mail naar team@jouwmeedenker.nl

Voor wanneer kan ik een gesprek boeken?

Van maandag tot en met zondag van 09.00 tot 21.00.

Ik heb meerdere vragen of problemen. Hoe kies ik dan het juiste thema?

Onze Meedenkers hebben brede kennis en ervaring. Vaak bestaat er overlap tussen je verschillende vragen of problemen en meestal kan een Meedenker je op meerdere vlakken helpen. Heb je dan nog vragen of problemen waar je nog niet mee geholpen bent? Dan boek je nog een gesprek met een Meedenker die expert is op die specifieke vragen of problemen.

Kan ik het gesprek overal voeren?

Je voert het gesprek online met video, dus je kunt het gesprek voeren waar jij dat zelf fijn vindt. We raden je een omgeving aan met voldoende rust en een goede internetverbinding.

De internetverbinding is niet goed. Wat nu?

We raden je aan van tevoren na te gaan of de plek waar je het gesprek wilt voeren een goede internetverbinding heeft. Tevens raden wij Google Chrome aan als webbrowser. Verder hoef je je geen zorgen te maken: wij garanderen dat onze Meedenkers een snelle internetverbinding hebben.

Nemen jullie het gesprek op?

Nee. Nooit.

Ik wil het gesprek zonder video, kan dat?

Wij geloven dat elkaar kunnen zien ervoor zorgt dat je een beter gesprek kunt voeren. Natuurlijk kun je je camera uitzetten, maar dat raden we niet aan. Maak je je zorgen om je privacy? Dat is niet nodig: gesprekken nemen we nooit op. 

Hoe weet ik dat het gesprek mij een goed resultaat oplevert?

Onze Meedenkers zijn gecertificeerd en brengen ruime kennis en ervaring met zich mee. Ook weten ze hoe je een goed en onafhankelijk gesprek voert. Kortom: onze Meedenkers hebben alles in huis om jou verder te helpen, of dat nu een concreet antwoord is of de inzichten en handvatten die je nodig had om zelf aan de slag te gaan.

Jullie garanderen een gesprek binnen 48 uur, maar toch kan ik niet terecht. Hoe kan dat?

Dat is vervelend. Soms gebeurt het dat er in korte tijd veel mensen een gesprek boeken. In dat geval kan het iets langer duren voor je terecht kunt bij een Meedenker. Heb je een dringende vraag? Stuur ons dan een mail, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. 

Moet ik iets installeren voor het gesprek?

Wanneer je wilt videobellen via je telefoon krijg je een link met de vraag eerst een app op je telefoon te downloaden, zo heb je veel betere verbinding. Via je computer is het enige wat je hoeft te doen klikken op de link in de bevestigingsmail. Wel raden wij als webbrowser Google Chrome aan. 

Staat je vraag er niet bij?

We helpen je graag verder via:

Telefoon

030 6029400

Klaar voor een goed gesprek met resultaat?

Ik wil een goed gesprek