Coach login

Over Yvonne

Ik denk graag met je mee

Ik breng als professioneel coach mensen verder en ik breng jou verder. Mijn hart ligt bij het coachen van mensen en ik krijg regelmatig te horen dat mensen zich gemakkelijk kunnen openstellen naar mij toe. Heb jij het gevoel dat je achter de feiten aanloopt, de controle niet meer hebt of zelfs geleefd wordt? Ik help je graag weer om achter het spreekwoordelijke roer te gaan staan. Zodat jij keuzes leert maken die wél voor je werken en zodat jij inzicht krijgt in wat voor jou prioriteit heeft.
Boek jouw gesprek met Yvonne

Wat is het resultaat?

  • Je leert de focus op jezelf te houden

  • Meer inzicht en vertrouwen om het beste uit jezelf te halen

  • Je stelt jezelf (meer) centraal

Hoe ik met jou meedenk

Mijn werkwijze is maatwerk, mensgericht en resultaatgericht. Ik stel je gerichte vragen, luister en gebruik de theorie en zet de (korte) oefeningen in die op jouw coachvraag en jou als person van toepassing zijn. Samen gaan we hiermee aan de slag en zet jij stappen in de richting die voor jou werkt! 

Ervaring

Ik ben gecertificeerd coach en heb mijn studie afgerond aan de Sociale Faculteit van de Universiteit van Tilburg. Inmiddelsben ik een tweede coachingsopleiding gestart (NOBCO-registratieen voor EIA-keurmerk) omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen als coach.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Relaties & Liefde
Werk & Carrière
Algemene misère
Stress & Burn-Out
Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Yvonne