Coach login

Over Meike

Done is better than perfect!

Je hebt even geen idee welke kant je op wilt, bent onzeker, futloos en mist de motivatie. Wat past nou wél bij jou? Welke keuze moet je maken? Wat geeft jou rust en energie? Vanuit mijn opleiding én levenservaring help ik jou op weg! Door het stellen van de juiste vragen zet ik jou in beweging en leer je (weer) de regie over je eigen leven te nemen. Dit zorgt ervoor dat jij krachtige keuzes maakt die bij jou passen.
Boek jouw gesprek met Meike

Waar loop je tegen aan?

Je hebt een loopbaanvraag, ontwikkelvraagstuk of bent op zoek naar meer balans en energie? 

Je bent positief ingesteld, denkt graag in kansen, maar komt er in je eentje even niet uit.  Je zou meer duidelijkheid willen in wie je bent, wat bij je past en wat je werkelijk wilt. Je verlangt naar meer rust in je hoofd, lichaam en gevoel. En je bent op zoek naar korte, inspirerende gesprekken die je een basis en energie geven om verder stappen te ondernemen. 

 

 

Wat is het resultaat?

  • Een duidelijk zelfbeeld dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling

  • Weer beweging in je loopbaan

  • Meer rust, energie en overzicht

  • Duidelijkheid in wie je bent, wat bij je past en wat je wilt.

  • Nieuwe inzichten m.b.t. jouw vraagstukken

Wat zeggen anderen?

Twee ervaringen over de gesprekken met Meike.

Eric

Hoe ik met jou meedenk

Vanuit mijn opleiding én levenservaring help ik jou op weg! Door het stellen van de juiste vragen zet ik jou in beweging en leer je (weer) de regie over je eigen leven te nemen. Dit zorgt ervoor dat jij krachtige keuzes maakt die bij jou passen. Mijn rugzak vol ervaringen (burn- en bore-out, depressie, opleidingen, werkervaring etc.) zorgt ervoor dat ik jou kan helpen in één of enkele korte en krachtige sessies. Geen ellenlang traject als dat niet nodig is! Kort, krachtig. Met respect, een lach en soms een traan. Door het stellen van de juiste vragen zet ik jou in beweging en leer je (weer) de regie over je eigen leven te nemen.

Een heel coachtraject kan best een drempel zijn om aan te gaan. Daarom bied ik de mogelijkheid om in één of enkele sessies te sparren. Ik denk objectief met je mee en bied een luisterend oor. Een aantal voorbeelden van vragen waar ik veel mensen zoals jij mee help:

Past deze baan wel bij mij? Past deze organisatie wel bij mij? Wil ik me in de breedte of in de hoogte ontwikkelen? Waar liggen mijn kwaliteiten? Hoe motiveer ik mezelf? Welke (vervolg-)opleiding wil ik oppakken? Hoe combineer ik privé & werk? Welke stappen kan ik zetten om meer vanuit mezelf te kiezen? Wat kan ik doen om mijn wensen, dromen en/of ambities uit te spreken?                                                        

Antwoord op deze vragen bereiken wij door goed te luisteren, te prikkelen en te inspireren. Door, indien nodig passende opdrachten mee te geven, én door zelfinzicht te creëren.

Ervaring

Jarenlang heb ik managers en directieleden ondersteund en begeleid in allerlei processen. Door goed te luisteren, dóór te vragen en tussen de regels door te ‘horen’, breng ik veel mooie dingen in beweging  Mijn opleidingen tot Kindercoach, Loopbaancoach, mijn werk- én mijn levenservaring helpen mij nu om anderen te begeleiden bij hun vraagstukken en uitdagingen.

 

 

 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Plezier in je werk
Stress de baas
Neem de regie
Vitaliteit
Gesprek met je manager

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Meike