Coach login

Over Marthe

Verandering is de enige constante.

Hoi, ik ben Marthe! Coach voor wereldveranderaars. Ik help mensen die druk voelen om zoveel mogelijk goeds te doen, met stress, overwhelm, en een weg zoeken naar meer balans. En ja, dat kan ook al in 1 sessie, door verbinding te maken met wat jou drijft. Ik ben benieuwd welke impact jij eigenlijk wil maken, maar waar je door alle drukte wellicht niet aan toe komt. Hoe fijn is het dan dat we elkaar met coaching on demand vlot kunnen spreken. Kan jij snel weer door met impact maken!
Boek jouw gesprek met Marthe

Waar loop je tegen aan?

Ik ben er voor mensen die op zoek zijn naar meer balans tussen al hun rollen en dromen in dit leven. Welke keuzes maak je, ook op loopbaangebied, en wat zijn jouw talenten? Hoe kom je af van dat opgejaagde niveau omdat je nog zoveel moet maar vooral ook wil? Als verandering de enige constante is, hoe houd jij je roer dan recht? En hoe maak je de meest duurzame impact (vooral dus: hoe houd je dat vol)? 

Wat is het resultaat?

  • Een sterk innerlijk kompas

  • Weten wat je drijft en hoe je daar naar kan handelen

  • Een praktisch plan om nieuwe inzichten in jouw leven ook echt toe te passen.

  • Positief over jezelf en wat je bereikt hebt

Wat zeggen anderen?

Twee ervaringen over de gesprekken met Marthe .

"In het begin hadden we een paar technische problemen. Beide ons internet leek correct te werken alleen was mijn camera niet zichtbaar voor mijn coach."

Lennart

"Vorige keer was niet zo'n beste ervaring en had het idee dat dit type coaching misschien niet zo goed bij mij aan sloot. Deze sessie met Marthe was..."
lees meer
Vorige keer was niet zo'n beste ervaring en had het idee dat dit type coaching misschien niet zo goed bij mij aan sloot. Deze sessie met Marthe was echter heel nuttig en ik ben blij dat ik het nog een kans heb gegeven.

Lennart

Hoe ik met je meedenk

Ik coach clientvolgend. Dat wil zeggen dat ik naar je luister, zonder oordeel, zonder meteen alles op te willen lossen. Ik coach ook zijnsgericht, dat wil zeggen dat we teruggaan naar de basis: wat drijft jou? Een van mijn favoriete modellen is de Pyramide van Bateson, die gaat ook over uitlijning van waarden, gedrag, omgeving en andere aspecten. Maar ik stem modellen en oefeningen vooral af op degene met wie ik in gesprek ben, het gaat om jou! En er zijn er zo veel dat ik er een paar kan aanbieden en jij kiest wat het fijnst bij jou aansluit.

Ervaring

Ik heb bijna 10 jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt, daarna ben ik voor mezelf begonnen als project- en interimmanager en coach. Mijn bedrijf bestaat in 2023 ook 10 jaar en ik heb opdrachten gedaan voor zorginstellingen en hun toeleveranciers (ook commerciële bedrijven), van grootbedrijf tot scale ups en zelfstandige praktijken.

Ik ben ook een wereldveranderaar! We hebben zonnepanelen, een warmtepomp, bijna nul op de meter, eten vegetarisch en bankieren bij een groene bank :) Als coach weet ik hoe je al die druk om het goed te doen, voor jezelf kan ombuigen tot kracht. Ik kom heel snel to the point, kan zeer confronterende vragen stellen (en toch noemen veel mensen me lief), en gebruik humor in mijn coachgesprekken. En ook daarbuiten. Hard nodig in mijn gezin met twee werkende ouders en vier kinderen onder de tien.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Werk & Carrière
Stress & Burn-Out
Algemene misère
Loopbaan ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Marthe