Coach login

Over Janneke

Ik denk graag met je mee

Soms heb je geen overzicht. Je raakt onzeker over welk pad je moet kiezen, welke weg je moet inslaan of welke keuzes je moet maken. Dit kan gaan over onderwerpen die met (werk)geluk te maken hebben of bijvoorbeeld over balans tussen je werk en privé situatie. Over liefde, gezondheid en je persoonlijke ontwikkeling. Deze vragen horen erbij en het is fijn om dit te kunnen bespreken met een coach die objectief met jou kan meedenken.
Boek jouw gesprek met Janneke

Wat is het resultaat?

  • Bewustwording van jezelf en persoonlijke groei

  • Het vergroten van je zelfvertrouwen

  • Het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van je eigen talent en mogelijkheden

Hoe ik met jou meedenk

Alles begint bij het vertellen van je verhaal. Naar aanleiding van jouw verhaal gaan we samen kijken waar de 'pijn' zit, waar je over piekert of wat de belangrijke onderwerpen zijn. Mijn begeleidingsstijl kenmerkt zich door aan te sluiten bij jou en te kijken naar wat jij nodig hebt. 

Ik werk vanuit positief psychologische insteek. Het glas is halfvol in plaats van halfleeg! We focussen samen op wat je krachten zijn en op wat je sterk maakt. Hierdoor ben je ook in staat je kwetsbaarheden te zien en daar iets mee te doen als je dat wilt. Het vraagt moed en durf, iets waar ik je goed bij kan ondersteunen. 

Ervaring

In de basis ben ik opgeleid tot Pedagoog, docent Social Work en coach/supervisor. Ik heb mijn palet van begeleidingsvaardigheden verder uitgebreid door een Master in Begeleidingskunde te doen en een opleiding tot Participatief drama, een begeleidingsstijl en methodiek die ook verbinding maakt met het fysiek. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Gesprek met je manager
Neem zelf de regie!
Stress de baas
Plezier in je werk
Vitaliteit
Sparren met een coach

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Janneke