Coach login

Over Jan

Ik denk graag met je mee

Hoe nu verder met mijn carrière? En hoe bouw ik aan mijn zelfvertrouwen? Hoe krijg ik weer energie en motivatie? Hoe overwin ik weerstanden? Herken je dit? Vragen, die voor velen een belangrijk knelpunt vormen en vaak leiden tot een negatieve invloed op de kwaliteit van hun persoonlijke leven. Knelpunten, die in de meeste gevallen door goede gesprekken en professionele begeleiding in samenhang met een goede coach zijn te overwinnen.
Boek jouw gesprek met Jan

Wat is het resultaat?

  • Belangrijke knelpunten in je leven worden uit de weg geruimd

  • Je hebt geleerd om doelen te stellen

  • Je leert meer stevigheid te ontwikkelen

  • Je kunt opkomen voor je eigen belangen

  • Je durft jezelf meer uit te spreken

Hoe ik met jou meedenk

In een betrokken en menselijke samenwerking voel ik precies aan wat jij nodig hebt en pas mijn werkwijze daarop aan. Rustig, doordacht en doeltreffend. Op die manier kan ik je daadwerkelijk hepen belangrijke knelpunten in je leven uit de weg te ruimen. Je leert jezelf doelen stellen, meer stevigheid te ontwikkelen, opkomen voor je eigen belangen en jezelf meer uit te spreken. 

Ik beschouw de mens nog steeds als belangrijkste uitgangspunt bij een effectief coaching traject, dat uiteindelijk leidt ot het ultieme resultaat voor jou. 

Ervaring

Jarlenlang heb ik organisaties geleid en mensen stonden daarbij altijd centraal. Inmiddels heb ik sinds 14 jaar mijn eigen onderneming op het gebied van coaching en recruitment. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Sparren met een coach
Gesprek met je manager
Stress de baas
Plezier in je werk
Vitaliteit
Neem zelf de regie!

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Jan