Coach login

Over Hanneke

Ik denk graag met je mee

Ik ben energetisch therapeut en heb zowel als therapeut en als persoon veel ervaring opgedaan met stress en onmacht. Met in je kracht komen na moeilijkheden, weer contact maken met je lijf wanneer je hoofd (te) hard werkt. Met ontdekken wie je nu eigenlijk bent en met de veelzijdigheid van wie we zijn. Vol verwondering, weerstand en/of nieuwsgierigheid kijken naar de vele uitdagingen.
Boek jouw gesprek met Hanneke

Wat is het resultaat?

  • (Meer) in contact komen met jezelf

  • Meer uit je hoofd en in je lijf

  • Van onmacht naar kracht

  • Minder last van stress

Hoe ik met jou meedenk

Ik hoor en zie je zoals je bent. Ik luister en ondersteun je vanuit eerlijkheid en duidelijkheid. Zonder oordeel. Ik help je stappen te zetten die bij jou passen. Zodat je alleen verandert naar meer jezelf. En zo komen we steeds meer uit bij jouw wensen en verlangens.

Ervaring

In 2013 heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd in coaching, counseling, energetisch systeem therapie, Voice Dialogue, reiki en meer. Ik was nieuwsgierig naar mijzelf en tegelijkertijd ook juist naar anderen. Ik heb mensen begeleid bij retraites en healingweekenden. Ik opende mijn eigen praktijk en ging mensen begeleiden met reflecties, systeemopstellingen, lichaamsbewustzijn en meer. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Persoonlijke ontwikkeling
Stress & Burn-Out
Werk & Carrière
Algemene misère
Relaties & Liefde

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Hanneke