Coach login

Over Gwen

Ik denk graag met je mee

Zowel de hoogtepunten als dieptepunten in je leven bieden jou de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Jou helpen tot (nieuwe) inzichten te komen is hetgeen waar ik goed in ben. Ik denk graag met je mee, zodat je de keuzes kunt maken die passen bij jou!
Boek jouw gesprek met Gwen

Wat is het resultaat?

  • Je krijgt nieuwe inzichten voor je vraagstuk

  • Je bewustzijn is vergroot

  • Je hebt je hart kunnen luchten

Wat zeggen anderen?

Twee ervaringen over de gesprekken met Gwen.

Helma

Hoe ik met jou meedenk

Er is geen krachtiger gereedschap voor een coach dan een goede vraag te stellen, gevolgd door een aandachtige stilte. Open vragen stellen, empathisch luisteren en de verantwoordelijkheid neerleggen bij jou als  coachee.

 

Je kunt bij mij terecht met diverse vragen. Denk aan o.a. vragen over je persoonlijke effectiviteit, je werk & carrière of dat je de laatste tijd meer stress ervaart. 

Ik help je jouw bewustzijn te vergroten zodat je in beweging komt. En we samen naar de kern gaan en je nieuwe inzichten krijgt voor jouw vraag of probleem. 

Ervaring

Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam als coach & docent. Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor coaches. Mijn opleidingsachtergrond is HRM en bedrijfscommunicatie. Daarnaast heb ik verschillende yoga & mindfulness teacher trainingen afgerond. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Werk & Carrière
Algemene misère
Persoonlijke ontwikkeling
Relaties & Liefde
Stress & Burn-Out
Loopbaan ontwikkeling

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Gwen