Coach login

Over Ester

"Living life to the max."

Een ander kunnen we vaak goed helpen of adviseren, maar als het om ons zelf gaat, is dat een stuk ingewikkelder. We hebben een soort blinde vlek voor onszelf, waardoor het bijna onmogelijk is objectief naar onszelf te kijken. We doen de dingen zoals we ze altijd deden en dat lijkt goed. Maar is onze manier de goede manier? Door de bril waardoor we naar de wereld kijken iets te veranderen, zien we vaak zomaar een oplossing voor ons probleem. Ik help je graag je bril iets te verzetten.
Boek jouw gesprek met Ester

Waar loop je tegen aan?

Je zou zo graag rustig en ontspannen willen reageren naar collega’s, vrienden of thuis, maar wat er vaak uitkomt is bozigheid. Daar voel jij je achteraf vaak schuldig over.

Je voelt je gestrest omdat je veel ballen hoog moet houden, soms weet ik echt niet meer hoe ik het allemaal geregeld moet krijgen

Jouw hoofd maalt en piekert de hele dag door. Gek wordt je er soms van!

Je hebt gedoe met (een van) mijn kind(eren), het loopt daardoor echt niet lekker thuis. Dit heeft zijn weerslag op ons hele gezin. 

Wat is het resultaat?

  • Rust in je hoofd, waardoor je minder last ervaart van stress.

  • Een oplossing voor je probleem, door er op een ander manier naar te kijken.

  • Je ziet oplossingen die je eerder niet zag.

  • Praktische tools waarmee je meteen aan de slag kan.

Hoe ik met jou meedenk

Op een liefdevolle en doortastende manier help ik je, in een veilige sfeer, een oplossing te vinden voor jouw probleem. Door je vragen te stellen komen je snel tot de kern van je probleem. Ik omschrijf mijzelf als een invoelend, liefdevol, creatief, blij, behulpzaam, avontuurlijk, ruimdenkend en positief persoon. Ik ben praktisch ingesteld en een tikje eigenwijze out of the box denker. Ik hou van aanpakken en ben gek op uitdagingen.

Als Holistisch coach voor ouder en kind kan ik je ook helpen met de balans in je leven te vinden tussen thuis, je werk, je gezin en jezelf. In mijn praktijk maak ik ook gebruik van hypnose. Naast al je vragen kun je ook bij me terecht als het rondom je kinderen niet lekker loopt omdat ik in mijn praktijk met ouders en kinderen werk. 

Over mij

Onze jeugd vormt ons tot wie we in ons volwassen leven worden, he we naar de wereld en onszelf kijken. Zo heb ik mijn jeugd in verschillende Afrikaanse landen gewoond, en na mijn studie in Asie en Zuid Amerika. Meestal niet langer dan 2 jaar en dan gingen we weer. Hoewel ik hele fijne herinneringen heb aan mijn jeugd, heeft dat vele verhuizen wel een impact gehad. Het steeds vriendjes achter moeten laten was pijnlijk. Dus leerde ik dat het beter was dit allemaal niet te voelen en sloot mijn gevoel af. Het effect hiervan kwam in 2017 als een bijna burn-out binnen. Ik ontdekte dat ik een Hooggevoelig High Sensation Seaker was en wat dit allemaal inhield. Deze (hoog)gevoeligheid heb ik pas de afgelopen jaren weer een plekje in mijn leven kunnen geven, leren begrijpen en gebruiken. Het mooie is dat ik nu juist mijn gevoeligheid als mijn talent inzet in wat ik doe. Door op een andere manier naar mezelf en de wereld om me heen te leren kijken, ervaar ik nu veel rust, weet ik wat ik echt wil, kan ik makkelijker mijn grenzen aangeven en geniet ik veel meer van het leven. Dit gun ik jou ook. 

Ik heb een enorme passie voor persoonlijke groei en weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent, wat je doet en welke effect dat kan hebben binnen je privé of werksituaties. Ik geloof en voel dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau met elkaar verbonden is. Met deze holistische benadering, de kennis opgedaan als coach voor ouders en kinderen én mijn persoonlijke ervaring help ik je graag met de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Stress de baas
Vitaliteit
Neem zelf de regie!
Sparren met een coach

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Ester