Coach login

Over Ed

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Laagdrempelig, betrouwbaar en rustig. Dat zijn woorden die ik als coach regelmatig terugkrijg van mijn klanten. Mijn intentie is om voor iedereen die met mij in gesprek gaat iets te betekenen en daarmee de wereld een stukje beter te maken. Humor hoort daarbij.
Boek jouw gesprek met Ed

Waar loop je tegen aan?

Je kunt bij mij terecht op het moment je last hebben van negatieve gevoelens en/of gedachten en wanneer er situaties zijn waarmee je worstelt en er zelf niet helemaal uitkomt. Veel voorkomende thema’s waar ik mee werk zijn life coaching, loopbaan coaching en stress/burn-out klachten.

Wat is het resultaat?

  • Rust en vertrouwen in jezelf.

  • Richting en helderheid over de te nemen stappen

  • Verlichting voor je verhaal of vraag

Hoe ik met jou meedenk

Doordat ik een brede master coach opleiding heb gevolgd beschik ik over een breed scala aan coachtechnieken. Ik neem in een traject dan ook goed de tijd om de vraag te begrijpen, zodat ik de passende opdrachten of oefeningen daarbij kan kiezen. Het doel heb ik graag helder en check ik ook zovaak mogelijk. Een coachtraject met mij doen we echt samen.

Van jou verwacht ik ook iets van die Rotterdamse mentaliteit: geen woorden maar daden. Er gaat niets veranderen als je zelf niet bereid bent om daar onderdeel van te zijn. Ik durf je te wijzen op de plekken die misschien pijn doen, maar altijd vanuit een goed hart en met compassie. Ik ga je uitdagen om dingen te proberen die je misschien eerst niet zou durven om zo te gaan waar je nog niet eerder kon komen. Samen gaan we er mee aan de slag! Niet alle problemen kunnen we oplossen, ik kan je wel coachen in deze zelf effectief en duurzaam aan te pakken.

Over mij

Met als bouwjaar 1969 sleep ik inmiddels aardig wat levenservaring mee, waarbij zoals bij iedereen niet alles positief was. Inmiddels durf ik wel trots te zijn op de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en het pad dat ik zelf heb gekozen. Al die jaren woon ik in de omgeving van Rotterdam, lekker nuchter, geen duur taalgebruik, met beide beentjes op de grond, en iedereen telt mee.

Ik heb 25 jaar in een grote corporate omgeving gewerkt en daar ook actief collega’s gecoacht.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Gesprek met je manager
Neem zelf de regie!
Vitaliteit
Sparren met een coach
Plezier in je werk
Stress de baas

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Ed