Coach login

Over Annett

Twee sprekers maken nog geen dialoog!

Geef je communicatie en carrière de boost die het nodig heeft! Ik help je effectiever te communiceren als het gaat om (samen)werken. Boek een resultaatgericht gesprek waarin ik je praktische handvatten en heldere feedback geef om jezelf (als werkende of werkzoekende) succesvol staande te houden, te positioneren en te presenteren op de werkvloer.
Boek jouw gesprek met Annett

Waar loop je tegen aan?

Wat is mijn communicatiestijl en hoe ga ik om met mensen die ‘het anders doen dan ik?’

Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven? Want ik ben niet zo assertief en/of vind het lastig om te gaan met dominante en directieve mensen.

Hoe kan ik mijzelf beter positioneren en presenteren in mijn organisatie of op de arbeidsmarkt? Want ik weet niet goed hoe ik mijzelf ‘zichtbaar’ kan maken.

Wat zijn mijn talenten en drijfveren (wat motiveert me)? Want ik ben op dit moment niet tevreden over mijn werk/baan/werkgever en ik weet niet hoe en waar ik moet zoeken naar ‘iets anders’.

Wat wil ik nou écht in mijn leven en werk? Want ik weet niet goed wat mijn talenten/drijfveren/kwaliteiten zijn en/of hoe ik mijzelf succesvol kan ‘verkopen’ in mijn organisatie of op de arbeidsmarkt anno nu.

Wat is het resultaat

  • Je ontdekt wat jouw communicatiestijl is en hoe je omgaat en samenwerkt met mensen die het anders doen dan jij.

  • Je ontdekt wat jouw talenten en drijfveren zijn om jezelf succesvol te positioneren en te presenteren in de organisatie waar je nu werkt of (als werkzoekende) op de arbeidsmarkt anno nu.

  • Je beschikt over ‘tools’ om effectiever te communiceren en succesvol (samen) te werken.

  • Je weet hoe je gesprekken voert om je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen.

Hoe ik met je meedenk

Mijn aanpak is resultaatgericht en praktisch. Ik analyseer, samen met jou, wat er aan de hand is en wat er nodig is om van A naar B te komen. Ik geef heldere feedback op wat ik je hoor zeggen en zie doen om je bewust te maken van je gedrag. Vervolgens geef ik je handvatten in de vorm van tools & tips die je kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Als gaat om persoonlijke en professionele ontwikkeling werk ik graag met modellen als Communicatiestijlen (gebaseerd op DISC), Transactionele Analyse, Voice Dialogue en RET. Als het gaat om loopbaanontwikkeling werk ik op basis van de TMA (TalentenMotivatieAnalyse) en mijn eigen model: de MATCH-methode (Meten, Ambiëren, Toetsen, Concluderen, Herpositioneren).

Over mij

Met een achtergrond (sinds 1993) als communicatieadviseur en -manager heeft de vraag ‘Hoe vertel ik een helder en overtuigend verhaal zodat mensen snappen wat ik bedoel?’ mij altijd beziggehouden. Sinds 2005 heb ik, als communicatie- & carrièrecoach en trainer, duizenden professionals geholpen om hun communicatieve vaardigheden te versterken. Voor mij betekent communicatie ‘contact maken’, niet alleen op inhoud, met een begrijpelijke boodschap, maar ook in de relatie met je gesprekspartner(s)!   

Naast mijn werk als coach/trainer ben ik docent bij CIVAS-opleidingen. Ik verzorg daar de praktijkdag Provocatief Coachen en de Coachopleiding NOBCO Foundation Level. Sinds 2010 ben ik zelf aangesloten bij de NOBCO, waar ik binnenkort het niveau van senior practitioner krijg.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Neem zelf de regie!
Gesprek met je manager
Stress de baas
Plezier in je werk

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Annett