Coach login

Over Angela

Meer energie en vreugde

Iedere negatieve gebeurtenis herbergt een positief aspect in zich. Mijn burn-out in de advocatuur was achteraf bezien een cadeau om mijn leven weer in balans te krijgen en een hogere kwaliteit van leven te ervaren. De SilverLining van mijn intense ervaring met eierstokkanker: je hebt maar één leven. Het is geen generale repetitie. Volg je hart en je energie. Er is geen hiërarchie in leed. Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Zorg goed voor jezelf. Voor o.a. - Betere work/life balance en ter voorkoming van burn-out/verzuim en uitstroom. - Persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van werkgeluk - Loopbaanbegeleiding en zingevingsvraagstukken - Beter grenzen leren stellen en omgaan met perfectionisme
Boek jouw gesprek met Angela

Wat is het resultaat?

  • Goede focus. Om spannende situaties en stress te managen, met meer plezier te werken en daardoor succesvoller te zijn

  • Meer energie en levensvreugde; ik geef mensen (meer) (zelf)vertrouwen en help hen verder in hun persoonlijke ontwikkeling

  • Weer geïnspireerd om te doen wat je werkelijk wilt doen.

Hoe ik met jou meedenk

Ik gebruik interventies en handvatten die nodig zijn om de ander te stimuleren tot de kern te komen, en om zelf eigenaarschap te nemen in het beantwoorden van de coachvraag. Ik maak bijv. gebruik van de functionele analyse, het ijsbergmodel van McClelland, de kernkwadranten, de psychologie van reflAction, systemisch werk, ACT, omdenken, innerlijke en uiterlijke levenslijn, cirkel van acht, cirkel van invloed, zelfontplooiing volgens de piramide van Maslow, RET, voice dialogue, oplossingsgericht coachen, de transactionele analyse (TA) en drama- en winnaarsdriehoek, hechtingscirkel, geweldloze communicatie, The Work enz. Ik stel open, waardevrije vragen, stel de wondervraag, copingvragen en inschalen. Daarnaast geef ik respectvol concrete feedback en deel ik mijn analyses.

Ervaring

Universiteit Utrecht, Rechten (master Privaatrecht en master Recht & Onderneming); Grotius Academie Postacademische opleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht; Dagleergang Coaching voor Professionals @ School voor Coaching (StiR-certificering); Opleiding tot deskundige voor het verrichten van kwaliteitstoetsen (gespreksleider intervisie) bij advocaten @ Dialogue B.V.; Erkende Europees Gecertificeerde Coachopleiding met EQA-keurmerk (NOBCO-accreditatie) Professioneel Coachen & Leiderschap @ MasterCoaching International.

Als je jezelf kent, ben je krachtig. Als je jezelf accepteert, ben je onoverwinnelijk. Ik ben Angela, NOBCO-coach, moeder van 2 jonge kinderen en voormalig advocaat. Coaching vind ik het mooiste vak ter wereld aangezien je op volstrekt gelijkwaardig niveau iemand anders helpt om zichzelf te vinden. Je kunt pas worden wie je wilt zijn, als je loslaat wie je bent geworden. Van uiterlijk vertoon naar innerlijke beweging... Het is precies wat deze tijd van ons vraagt: verbinding met je ware zelf en afstemmen en durven vertrouwen op je innerlijke leiding, je intuïtie, je kompas. Om eigenaarschap te nemen over je leven; dat is de betekenis van leiderschap voor mij. Ik begrijp dankzij mijn beroeps- en levenservaring hoe het er in een corporate omgeving aan toe gaat en ben getraind om onbevooroordeeld een vertrouwelijk gesprek aan te gaan, mensen een spiegel voor te houden en te sparren over onderwerpen op het gebied van het mentale welzijn. Ik kijk naar wat er nu al is en probeer dat te extrapoleren naar waar je wil zijn. Ik coach professionals opdat zij weer beter in hun vel komen te zitten. Ik gun iedereen een mooier (werkend) bestaan, juist nu in het Corona tijdperk, waar mentale problematiek steeds meer aan de orde van de dag is. Ik coach professionals die dreigen vast te lopen of zijn vastgelopen en/of rondlopen met werkgerelateerde (zingevings)vraagstukken en/of behoefte hebben aan loopbaanbegeleiding & stress counseling.Ik vind het belangrijk mensen te helpen het plezier in hun werk (terug) te vinden en om oog te hebben voor de mens achter de werknemer. Om op die manier leven toe te voegen aan de dagen in plaats van dagen aan het leven. Vanwege mijn eigen ervaringen coach ik ook mensen die geconfronteerd zijn met een plotselinge ziekte in hun leven en proberen om de draad weer op te pakken en hun (carrière)pad willen vervolgen. Ik luister niet om te antwoorden, maar om te begrijpen.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Loopbaan ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Stress & Burn-Out
Werk & Carrière
Algemene misère

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Angela