Coach login

Over Susanne

Ik denk graag met je mee

Al van jongs af aan ging ik in tegen alles wat 'hoorde'. Door te luisteren naar wat ikzelf wilde en niet mee te gaan in wat de maatschappij van je verwacht, heb ik mij losgemaakt van alle stigma's die er zijn en heb ik al vele taboes doorbroken. Ik raad iedereen aan om op avontuur te gaan in het leven. Er zijn zoveel wegen die naar Rome leiden en alles is mogelijk! Is er nu niemand in je omgeving die je begrijpt? En denk je dat het daardoor wel aan jou zal liggen? Weet je niet goed wat je wilt of weet je dat wel, maar durf je de stappen niet te zetten? Zet nu de eerste stap en boek een gesprek!
Boek jouw gesprek met Susanne

Wat is het resultaat?

  • Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent

  • Neem afscheid van patronen en blokkades die jou belemmeren

  • Je ontdekt dat er nog veel meer mogelijk is dan wat je zelf kan bedenken

Hoe ik met jou meedenk

Mijn manier van coachen is een mix van je zien, je horen en op je afstemmen. Ik werk intuïtief en stem mij af op jouw energie. Dat in combinatie met de verschillende tools die ik in de afgelopen jaren in mijn rugzak heb gestopt en de nodige levenservaring, zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kom. 

Ervaring

Ik heb de opleiding tot Multidisciplinair Coach afgerond en studeer af als Therapeut. Daarnaast heb ik nog Sjamanistisch Ademwerk gedaan en blijf ik mijzelf daarin ontwikkelen. Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige en heb ik de afgelopen 20 jaar veel aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling gedaan. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Algemene misère
Relaties & Liefde
Persoonlijke ontwikkeling

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Susanne