Coach login

Over Susan

Ik denk graag met je mee

Jarenlang heb ik gedaan wat moest en waarvan ik dacht dat het zo hoorde. Dat kostte een hoop energie en plezier was ver te zoeken. Totdat ik het één voor één anders ben gaan doen. Want het is veel leuker om moeiteloos te kiezen voor wat fijner is voor jou, zonder schuldgevoel. En gewoon vinden wat ongewoon 'is'. Dat gun ik iedereen en daarom doe ik wat ik nu doe. Ik laat je graag ontdekken hoe geweldig, sterk, uniek, slim en krachtig je bent!
Boek jouw gesprek met Susan

Wat is het resultaat?

  • Je krijgt meer energie en plezier in je werk

  • Je kunt beter omgaan met tegenslagen

  • Ontdek de oplossing voor jouw probleem/dilemma

Wat zeggen anderen?

Twee ervaringen over de gesprekken met Susan.

"Jouw Meedenker is een super fijn concept, waar je meteen kan beginnen met een gesprek. Geen lange intakes of een 'meerjaren' plan, gewoon fijn een uur met..."

Leonie

Hoe ik met jou meedenk

Ik ben in staat om heel snel tot de kern te komen en je de handvatten te geven om de dingen anders te doen. Ik sta erom bekend praktijkgerichte tips mee te geven. Want ik vind het belangrijk dat je na afloop in staat bent dat wat je wilt of niet meer wilt, direct in de praktijk te brengen. 

Ervaring

Ik ben sinds 2018 coach en trainer en auteur van het boek Minder Moeten Meer Plezier. Daarnaast heb ik de Plezierinspiratie Podcast opgericht en ben ik NLP practitioner gecertificeerd. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Algemene misère
Werk & Carrière
Relaties & Liefde
Stress & Burn-Out

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Susan