Coach login

Over Richelle

Je kunt veel meer dan je denkt!

Zie jij bepaald gedrag of patronen die je in de weg zitten steeds terugkomen? Houden bepaalde angsten, belemmerende overtuigingen of blokkades je tegen? Twijfel je over bepaalde keuzes? Veel mensen komen op een punt in hun leven dat ze ergens tegenaan lopen. Dat is heel menselijk, vooral door de druk en meerkeuzemaatschappij waarin wij leven. Ik ben een betrokken en enthousiaste coach en overzie snel wat er speelt en nodig is. Ik creëer een veilige omgeving waar alle ruimte is voor je verhaal en stel de juiste vragen om tot inzicht te komen. Het geeft mij voldoening als mensen zien en ervaren dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze denken
Boek jouw gesprek met Richelle

Waar loop je tegen aan?

Zie jij bepaald gedrag of patronen die je in de weg zitten steeds terugkomen?

Houden bepaalde angsten, belemmerende overtuigingen of blokkades je tegen?

Twijfel je over bepaalde keuzes?

Wat levert coaching met mij op?

  • Je bekijkt dingen op een andere manier

  • Je geeft beter richting aan je leven.

  • Je ervaart meer rust, ruimte en helderheid over jezelf.

  • Je kunt weer positief vooruit.

Hoe ik met jou meedenk

Blijvende veranderingen komen van binnenuit. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed leert kennen. Wie ben je? Wat geloof je over jezelf, de ander en het leven? Waarom doe je wat je doet? Dat is een belangrijke stap voor inzicht en bewustwording. Ik heb een oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Aandachtig en zonder oordeel. Wat ik hoor, zie en ervaar koppel ik terug.

Ervaring

Ik heb een enorme drive om zoveel mogelijk uit mezelf en dat van anderen te halen. Ik heb een grote liefde voor zelfbewustzijn. Ik begeleid mensen graag om vanuit aandacht, vertrouwen en kracht te leven. Ik heb een open en betrokken houding en overzie snel wat er speelt en nodig is. 

Ik ben gecertificeerd levenscoach, NLP Master Practitioner en ervaringsdeskundige in persoonlijk leiderschap, bewustwording en transformatie.

 

Nog interessant om te weten

Ik ben aangesloten bij NOBCO en coach in de Nederlandse taal

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Plezier in je werk
Neem zelf de regie!
Gesprek met je manager

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Richelle