Coach login

Over Kiki

Ik denk graag met je mee

Ik ben al 27 jaar een pragmatische coach en zal je altijd stimuleren tot het nemen van concrete acties zodat je weer een stapje verder komt na ons gesprek. Ik ben 99% oordeelsvrij en ik vind niets gek of vreemd. Dus welke vraag of dilemma je ook hebt, alles is oké. Het is heerlijk om mensen weer in beweging te brengen en dit doe ik graag met een gezonde dosis Brabantse humor waardoor we bepaalde zaken ook kunnen relativeren. Mijn levensmotto is ook wel: "What doesn't kill you makes you stronger"
Boek jouw gesprek met Kiki

Wat is het resultaat?

  • Je staat zelf aan het roer van je eigen leven

  • Je komt in beweging

  • Je maakt keuzes

  • Je doorbreekt patronen

  • Je bent gelukkiger en stabieler

Hoe ik met jou meedenk

Oordeelsvrij ga ik met jou de verbinding aan. Samen onderzoeken we wat de oorzaak van jouw vraag of dilemma is. We duiken samen onder de onderwaterspiegel naar de motieven van het zichtbare gedrag en onderzoeken deze gedragspatronen en de onderliggende belemmerende gedachten. Om vervolgens deze door te breken door kracht gevende gedachten en andere praktische aanpassingen toe te passen in jouw leven. Transformatief doordat er na de coaching echt een blijvende verandering is in je gedrag. 

Ervaring

Ik ben 27 jaar trainer en coach in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik ook een diploma docentenopleiding psychologie gehaald en heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd. Ook schreef ik een boek over persoonlijke effectiviteit, jouw route naar succes. En heb ik eigen modellen ontwikkeld om inzicht te krijgen in gedragspatronen in de communicatie. 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Werk & Carrière
Loopbaan ontwikkeling
Stress & Burn-Out
Algemene misère
Persoonlijke ontwikkeling
Relaties & Liefde

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Kiki