Coach login

Over Jhara

“You can’t fall if you don’t climb…But there is no joy in living your whole life on the ground.”

Ben jij ook een professional die op persoonlijk vlak wil groeien en in je werk het beste uit jezelf wil halen? Ik vind het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan het laten vallen van kwartjes, om jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Juist door inzicht te krijgen in wat niet meer werkt of belemmert, en dan de moed hebben om daar iets mee te doen. Je ervaart meer empowerment om carrière- of work-life-balance keuzes te maken die bij jou passen. Ook krijg je meer lef om in lastige situaties vanuit je kern en kracht te durven handelen. Kortom je (werkende) leven wordt een stukje leuker en succesvoller doordat het beter past bij wie jij nu bent.
Boek jouw gesprek met Jhara

Waar loop je tegen aan?

Je kunt bij mij terecht voor problemen/vragen die met jouw werkende leven te maken hebben.

1 Dat lastige gesprek of situatie met die eigenlijk- best-wel lastige collega of medewerker blijft maar door je hoofd gaan terwijl je allang thuis op de bank zit. “Heb ik wel het juiste gedaan… had ik niet beter… moet ik alsnog…” en ondertussen ben je weer terug bij af en kost het je bakken met energie. Jullie begrijpen elkaar gewoon niet en je voelt je te kort schieten. Je bent klaar met ineffectieve communicatie. Je wilt je hart luchten, en daarna vooral onderzoeken hoe je beter met lastige situaties kunt omgaan zonder dat knagende gevoel achteraf.

2 Als je eerlijk bent voel je je al een poosje rusteloos doordat je overal achteraan rent op werkgebied,  maar er geen energie meer van krijgt. Je twijfelt steeds vaker over je baan. Het voelt alsof je niet genoeg groeit en je carrière zich te langzaam ontwikkelt. Alsof je doelloos meebeweeg met de massa. Je wilt onderzoeken hoe en waar je nu het beste tot jouw recht komt zodat je vanuit jouw unieke talenten waarde kunt toevoegen en weer flow in je werk kunt ervaren

3 Werk, zorg voor kinderen, allerlei interesses, leuke dingen en verplichtingen. 24 uur per dag is eigenlijk niet genoeg  voor wat er in jouw dagelijkse agenda staat. Je realiseert je dat je focus moet aanbrengen. Je wilt keuzes  maken die bij jou en jouw levensstijl passen op het gebied van loopbaan en work-life-balance, maar twijfelt omdat je geen spijt wilt krijgen.

Wat levert het jou op?

  • Je voelt je rustiger, omdat je weet wie je bent, waar jouw kracht zit en waar je je unieke bijdrage kunt leveren.

  • Minder stress, je begrijpt jezelf beter, en anderen ook.

  • Je weet hoe te handelen in lastige situaties met collega’s, omdat je effectiever communiceert.

  • Je ervaart meer flow in je werk.

  • Je deelt je eigen unieke talenten makkelijker op de werkvloer.

  • Je neemt je eigen plek in en bent zichtbaar

Hoe ik met jou meedenk

Ik begeleid op basis van NLP, transactionele analyse, mindfulness en systemisch werken (opgeleid bij Academie voor Psychodynamica en Phoenix Opleidingen; aangesloten bij de NOBCO). In principe is iedereen welkom, de enige voorwaarde voor een succesvolle coachingssessie bij mij is dat je open staat om eerlijk naar jezelf te kijken en je realiseert dat groei bij jou begint. Mijn uitgangspositie is dat jij alles in je hebt om succesvol te zijn in wat je wilt. En ik snap dat het soms ook helemaal niet duidelijk is hoe dan… ;) Ik stel daarom veel vragen, en gebruik coachingsinterventies zodat jij meer helderheid krijgt over wat te doen en geïnspireerd verder kan. Ik vind het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan het laten vallen van kwartjes, om jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Juist door inzicht te krijgen in wat niet meer werkt of belemmert, en dan de moed hebben om daar iets mee te doen.

Ervaring

Als HR Manager, erkend Coach (NOBCO) en Hogeschool docent heb ik de afgelopen 18 jaar zo’n beetje bijna alle loopbaan en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken op werkgebied wel voorbij zien komen en getackeld. Allereerst bij mezelf, en natuurlijk ook samen met anderen die ik in deze rollen professioneel begeleidde. Als HR professional begrijp ik de werkcontext heel goed. Hierin ben je vooral gefocust op doen wat nodig is in jouw organisatie. Soms kan het helpen om even uit te zoomen vanuit een bredere context te kijken naar jezelf, de ander, en hoe je het beste tot je recht komt. Ik geloof dat de meest authentieke versie van jezelf worden het beste recept is voor voldoening in je leven (op het werk, en daarbuiten). Niet een vast recept, maar ontdekken waarin jij bijzonder bent, en dat durven laten zien. Want, inzicht in jezelf, jouw gedrag, jouw talenten, en jouw impact op anderen zorgen immers voor zinvol werk en werkgeluk. Niet alleen jezelf ontwikkelen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Dit is absoluut iets wat ik voorleef, ook al gaat dat niet altijd even makkelijk ;). Ik heb een carrière switch gemaakt toen ik begin 30 was, van het internationale bedrijfsleven naar het hoger onderwijs. En ik ben nog steeds aan het leren en ontwikkelen. Inmiddels heb ik mijn eigen ‘baan’ samengesteld. Ik combineer mijn rol als docent & leerteamcoach met het professioneel coachen van mensen en het doen van interim opdrachten op HR gebeid. Ik begeleid eigenlijk ik al jaren mensen, waarbij altijd persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. En inmiddels ben ik erachter… Coaching is mijn 'gouden driehoek'. Hier komen mijn achtergrond in HR, lesgeven, en interesse in persoonlijke (individuele) groei samen.

 

Wat je nog meer wilt weten

Mijn coaching kan in de Nederlandse en Engelse taal en ik ben aangesloten bij het NOBCO.

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Loopbaan ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Werk & Carrière

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Jhara