Coach login

Over Jean-Paul

Ik kijk ernaar uit om met je mee te denken!

Mensen een stapje verder helpen met hun uitdaging vind ik prachtig. Ik heb zelf gemerkt waar het eindigt als je toelaat dat het leven jou leidt in plaats van andersom. Rem eens wat vaker af en geniet meer van het huidige moment. Dit is het moment om stappen te zetten, waarom dan wachten tot morgen?
Boek jouw gesprek met Jean-Paul

Wat is het resultaat?

  • Je perspectief wordt vergroot

  • Je weet welke stappen je kan gaan zetten

  • En hebt op zijn minst 1 concrete vervolgstap

Hoe ik met jou meedenk

Ik werk intuïtief en ben scherp in mijn observaties, maar altijd met voldoende humor en relativering. We kijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt. We kijken naar de diverse lagen onder de vraag zodat we bij de kern uitkomen. Samen brengen we dan in kaart welke tussenstappen je te zetten hebt.

Ervaring

Ik heb een Master in Internationale bedrijfskunde en heb 8 jaar diverse leidinggevende rollen gehad bij een internationaal online marketingbureau. Daarnaast ben ik NOBCO gecertificeerd en heb ik ruime ervaring met persoonlijk leiderschap, coaching vraagstukken, het helder maken van de stip op de horizon en meer grip krijgen op je loopbaan.

Wat anderen over Jean-Paul zeggen

"Samen met Jean-Paul een onwijs fijn en nuttig coaching traject doorlopen. Jean-Paul is een nuchtere, sympathieke en doortastende coach, iemand die je zelf tot nadenken aanzet maar die tegelijkertijd ook ontzettend veel kennis en inzichten met je deelt. S. vd D"

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Algemene misère
Werk & Carrière
Persoonlijke ontwikkeling
Stress & Burn-Out
Loopbaan ontwikkeling

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Jean-Paul