Coach login

Over Elisabeth

Door veerkracht vergroot je jouw geluk in het leven.

Pragmatisch, laagdrempelig en doeltreffend. Daar geloof ik in en dat zijn de gesprekken met mij. Met als doel anders omgaan met moeilijke gevoelens, gedachten en lichamelijke ervaringen. Ik gebruik hiervoor ACT, een bewezen gedragsmethodiek. ACT is een mooie manier om in het hier en nu te leren zijn. Je leert makkelijker je doelen te bereiken, op een speelse manier met laagdrempelige oefeningen. Het is mijn passie om je veerkracht te helpen vergroten, zodat je een betekenisvoller leven kunnen leven.
Boek jouw gesprek met Elisabeth

Waar loop je tegen aan?

Herken jij jezelf in iemand die overmatig piekert of stressklachten ervaart? Of je loopt vast in je relatie met je partner of andere werk of privé relaties? Ervaar jij van jezelf dat je best wel veeleisend kan zijn naar jezelf en de lat vaak hoog legt. Misschien zelfs wel perfectionistisch? 

Wat is het resultaat?

  • Je krijgt meer inzicht in je vraagstuk, zodat het je leven niet meer beheerst.

  • Je leert beter grenzen voor jezelf te stellen.

  • Je krijgt een betere verbinding met je partner

  • Je ervaart meer rust en helderheid

  • Sociale contacten verbeteren

Hoe ik met jou meedenk

Naast dat ik goed naar je luister en een onafhankelijk klankbord voor je bent, maar ik gebruik van de methode ACT. Dit is een derde generatie bewezen gedragstherapie, waardoor je anders leert omgaan met moeilijke gevoelens, gedachten en lichamelijke sensaties. Dit op een pragmatische en doeltreffende manier.

Ervaring

Sinds 8 jaar ben ik coach en therapeut en heb mij gespecialiseerd in ACT. Daarnaast geef ik als docent geaccrediteerde ACT opleidingen aan o.a. zorgpersoneel, psychologen, maatschappelijk werkers en therapeuten. Daarnaast zit ik in het bestuur van de ACBSBeNe.com. Dit is de Belgisch/Nederlandse afdeling van de ACT vereniging USA. ACBS staat voor: Association for Contextual Behavior Science.

Ik ben graag in de natuur, houd van lekker eten en vind de lente het fijnste seizoen.

Ik kijk ernaar uit je te spreken.

 

 

Ik kan jou verder helpen met de volgende thema's:

Persoonlijke ontwikkeling
Algemene misère
Stress & Burn-Out

Mag ik met jou meedenken?

Een luisterend oor en een onafhankelijk advies staat voor je klaar.

Boek gesprek met Elisabeth